Velkommen til hjemmesiden for Jeanette Juul Quaade

Udskriv

Jeg er ambasadør for EN AF OS kampagnen og fortæller min personlige historie om stigmatisering. Foredraget hedder DEN GRIMME MØNSTERBRYDER - Læs mere her

Jeg er formand for SIND Vestjylland lokalafdeling og aktiv i bestræbelserne på at få flere SIND aktiviteter til vores område

Som foredragsholder for EN AF OS og SIND må man ikke kræve honorar for sit foredrag, men kan tage imod det, hvis arrangørerne af egen drift tilbyder det.

Som udgangspunkt koster et foredrag derfor kun kørselsudgiften fra Struer og retur, dvs. antal km. ialt * 3,73 kr. (2014)

Du er altid velkommen til at kontakte mig, enten via menuen Kontakt, på mobil: 5051 7224 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vision

Udskriv

Jeg drømmer om at skabe et uddannelsestilbud for psykisk sårbare, der drives af de sårbare selv - Altså uddannelse, socialøkonomisk virksomhed og empowerment.

Derfor arbejder jeg i frivillige foreninger og læser til Socialrådgiver som fjernstuderende på den Sociale Højskole i Odense

CV 

Eksamensbeviser 

Udtalelser

Helhedsorienteret IT-undervisning

Udskriv

Hold oprettes i samarbejde med FOF Nordvestjylland:

Der er 4-6 deltagere på et hold og undervisningen foregår i lokaler, som kursisterne kender, for at øge trygheden i undervisningssituationen.

Læs mere: Helhedsorienteret IT-undervisning